Martien Meiland in Ranking The Stars

Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Ranking The Stars

Gemist: Ranking The Stars-kijkers missen Martien Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien Meiland wordt gemist in Ranking The Stars! De Chateau Meiland-ster zat de afgelopen weken in het programma, maar deze keer was hij er niet bij. Kijkers waren hier niet blij mee...

Martien Meiland

Veel kijkers misten Martien Meiland, die de afgelopen weken een groot succes wasOp Twitter lieten ze zich hier over uit. 

Niet alleen in Ranking The Stars was Martien een succes: zijn eigen programma Chateau Meiland staat in de top 3 genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring!

Kinderhaters

Martien werd dan wel gemist, het programma was alsnog een succes. De roasts vlogen weer om de oren van de BN'ers. De leukste opmerking? Die kwam van Viktor Verhulst, zoon van Studio 100 baas Gert Verhulst.

Even kennismaken

Ja, die kinderen leveren wel heel wat op voor familie Verhulst. "Ze leveren inderdaad veel geld voor jullie op, met Studio 100, Plopsaland, zo'n shirt dat iedereen wil hebben met jouw vaders hond," zegt Paul de Leeuw. Op het shirt van Viktor staat Samson en Jörgen Raymann reageert verrast: "OOOH! Is dit de zoon van Gert?! Serieus?!" Zo leer je elkaar nog kennen! De vader van Viktor, Gert Verhulst, kreeg afgelopen week nog een taart in het gezicht gesmeerd in zijn eigen talkshow. 

Ryanne vs. Viktor

Ryanne heeft het ook op de Vlaamse Viktor gemund. Wanneer Paul de Leeuw uitlegt wat DWDD inhoudt, zegt ze: "In Viktors geval wordt het een minuut vertraagd omdat er nog ondertiteling onder moet komen." Als Viktor haar hierop 'ordinair' noemt schreeuwt de goedgebekte Ryanne: "Rot op naar je eigen land!"

Ranking The Stars is iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 5 te zien.

Lees verder