Preview: Viktor Verhulst jaagt iedereen tegen zich in het harnas, in Ranking The Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Preview: Viktor Verhulst jaagt iedereen tegen zich in het harnas, in Ranking The Stars

Ranking The Stars preview: moeilijke avond voor Viktor Verhulst!

|
|

Laatste update:

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Ranking The Stars en de vonken vliegen er al van af! Viktor Verhulst laat zich helemaal gaan en beledigt Anny Schilder tot op het bot!

Verhulst noemt de oud-BZN-zangeres ‘niet slim genoeg om slecht te zijn’, en dat is tegen het zere been van de Nederlandse panelleden. We begrijpen dat Viktor dit als Belg zijnde niet kon voorspellen, maar het credo van de aflevering van vanavond is: ‘Je moet niet aan onze Anny komen!’

Verhulst krijgt het sowieso moeilijk achter het bureautje, als hij geconfronteerd wordt met Merols hit Hou Je Bek En Bef Me. Als hij ook nog denkt dat Patricia Paay armlastig is, is één ding duidelijk: dit wordt een lastige avond voor Viktor Verhulst! Anders maakt Paul de Leeuws blik dit wel pijnlijk duidelijk!

Ranking The Stars preview: moeilijke avond voor Viktor Verhulst!

Welke BN’ers doen mee?

Viktor Verhulst speelt vanavond een hoofdrol in Ranking The Stars, maar. Hij is natuurlijk niet de enige die plaatsneemt in het panel.

De stoeltjes worden vanavond gevuld door Keizer, Ryanne van Dorst, Anny Schilder, John de Wolf, Patricia Paaij, Miljuschka Witzenhausen, Steven Brunswijk, Roy Donders én Merol. Martien Meiland ontbreekt helaas, maar er zijn nog een paar andere smaakmaker die eerder al voor vurige shows zorgden. Miljuschka en Ryanne, bijvoorbeeld!

Ranking The Stars op TV

De nieuwe aflevering van Ranking The Stars staat nu al voor je klaar op Videoland. Anders check je hem vanavond om 20:30 uur op RTL5.

Lees verder