Gemist: Humberto twerkt erop los in Dance Dance Dance

Veronica Superguide logo
Gemist: Humberto twerkt erop los in Dance Dance Dance

Gemist: Humberto twerkt erop los in Dance Dance Dance

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond presenteerde Humberto Tan voor het eerst Dance Dance Dance, en de voormalige host van RTL late Night gaf meteen een visitekaartje af van jewelste: meteen in de seizoenspremière ging Tan erop los twerken alsof hij Miley Cyrus was.

Geweldige moves

Humberto kreeg live op het podium dansles van een mannelijke twerker (nee, wij wisten ook niet dat zoiets bestond). Dit gebeurde natuurlijk op de tonen van Sir Mix A Lot's Baby Got Back, hoe kan het ook anders? De kersverse Dance Dance Dance-presentator kreeg vrijwel meteen de smaak te pakken. Humberto had drie jaar geleden als deelnemers aan het populaire dansprogramma al laten zien dat hij geweldige moves heeft, en dat bevestigde hij als presentator meteen weer.

Wat viel er verder te zien?

Ook al stal Chantal Janzen's nieuwe mede-presentator de show, toch draait het eigenlijk om de deelnemende koppels. En wat viel er zoal te zien? Bridget Maasland en Jelle de Jong brachten een uitvoering van A Lovely Night uit La La Land, Patrick Martens en Marlayne Sahupala gingen los op Rhythm is a Dancer van Snap, en Miljuschka Witzenhausen en London Loy deden een dansje op de tonen van Justin Timberlake’s Can't Stop The Feeling. GTST-acteurs Britt Scholte en Urvin Monte deden hun act op de muziek van Final Dance uit de film Step Up.

Holly Mae en Soy het populairste koppel van de avond

Maar afgaande op de YouTube views tot dusver waren Holly Mae Brood en Soy Kroon het populairste koppel van de avond. Hun act op Solo Dance van Martin Jensen krijgt aanzienlijk meer views dan de andere vier acts. Je kunt ze allemaal terugkijken op het YouTube-kanaal van Dance Dance Dance.

Lees verder