Humberto Tan gaat Dance Dance Dance presenteren

Veronica Superguide logo
Humberto Tan gaat Dance Dance Dance presenteren

Humberto Tan gaat Dance Dance Dance presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort neemt Humberto Tan voorgoed afscheid van RTL Late Night. Maar zijn rol bij RTL is nog lang niet uitgespeeld!

Steun

Eerder dit jaar maakte Humberto Tan bekend dat zijn tijd bij RTL Late Night er bijna op zat. De kijkcijfers van de talkshow waren in een vrije val geraakt en dus was het einde oefening voor de presentator. Maar Humberto bleef de steun van RTL houden, ook na zijn vroegtijdige vertrek bij de dagelijkse talkshow. Vorige week werd bekend dat hij onder meer aan de bak gaat bij het komende seizoen van Holland’s Got Talent. Maar daar blijft het niet bij!

Danswedstrijd

Vandaag onthulde RTL dat Humberto ook als presentator te zien zal zijn in een nieuwe reeks van Dance Dance Dance, een danswedstrijd met bekende Nederlanders. Humberto neemt het stokje over van Jandino Asporaat. Hij presenteerde het programma jarenlang samen met Chantal Janzen. Jandino wil zich echter meer richten op zijn werk als producent, en dus was er plotseling een vacature vrijgekomen. Het is trouwens niet de eerste klus van Humberto bij Dance Dance Dance. De presentator was in 2015 al te zien in het programma als deelnemer!

De nieuwe reeks Dance Dance Dance, met onder anderen Bridget Maasland en Holly Mae Brood, is vanaf 25 augustus te zien bij RTL 4.

Lees verder