Humberto Tan verlengt contract bij RTL ondanks vertrek Late Night

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan verlengt contract bij RTL ondanks vertrek Late Night

Humberto Tan verlengt contract bij RTL ondanks vertrek Late Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel talkshowhost Humberto Tan is ontslagen bij RTL Late Night, heeft hij zijn contract bij RTL wel verlengd. Hij gaat aan de bak als presentator bij Holland’s Got Talent én gaat zich samen met het bedrijf richten op de ontwikkeling van nieuwe formats en programma’s.

'Multi-talent'

“Ondanks de moeilijke beslissing om te stoppen met Late Night, is er nooit enige twijfel geweest over de talenten van Humberto. De gesprekken over de toekomst waren we al gestart en ik ben heel blij dat we onze succesvolle samenwerking voor meerdere jaren voortzetten. Humberto is een multi-talent die oprecht geïnteresseerd is in mensen en boordevol energie en nieuwe ideeën zit. Zo’n alleskunner hoort gewoon bij RTL”, aldus CEO Sven Sauvé.

Three more years!

Tan zelf is ook positief: “Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open, dat bleek gewoon binnen RTL te zijn, nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben. Zowel op het vlak van presenteren, als het ontwikkelen van nieuwe programma’s. Wat het laatste betreft kan ik alvast zeggen dat ik mijn interesse in persoonlijke verhalen ga combineren met reizen. Kortom, ik kijk met veel plezier uit naar een nieuwe periode van drie jaar bij RTL.”

Op vrijdag 8 juni is Humberto Tan voor de laatste keer te zien als host van RTL Late Night.

Lees verder