• Nieuws

Gemist: Henny wint miljoen in BankGiro Miljonairs!

Gemist: Henny wint miljoen in BankGiro Miljonairs!

Het duurde negentien jaar, maar gisteren won eindelijk weer eens iemand het miljoen in BankGiro Miljonairs! Henny ging gisteren met de prijzenpot aan de haal en werd zo de tweede kandidaat in 21 jaar die de hoofdprijs mee naar huis nam.

Henny uit Lelystad was de laatste kandidaat van het vorige seizoen BankGiro Miljonairs, en moest dus een paar maanden wachten tot de opnames van haar laatste finalevragen. Op heet eerste gezicht leek “Welke letter komt voor in de voornaam van alle leden van ons Koninklijk Huis?” een pittige, maar als je toevallig dacht aan prinses Ariane was het een eitje!

Gemist: Henny wint miljoen in BankGiro Miljonairs!

De ontlading bij Henny en presentator Robert ten Brink was enorm: “Ik kan je niet eens omhelzen!” 

Henny had eerder al aangegeven dat ze haar prijs zou helpen om mensen met minder geluk te helpen, en wat zou bewaren om de toekomst van haar kinderen en kleinkinderen wat te veraangenamen. Het is Henny van harte gegund!

Gemist: Henny wint miljoen in BankGiro Miljonairs!

BankGiro Miljonairs-winnaar

De vorige winnaar van de hoofdprijs in (toen nog) Lotto Weekend Miljonairs was Hans Peters, die in 2001 nog 1 miljoen Nederlandse guldens won. Veel kandidaten haalden sindsdien nog aardige bedragen binnen, maar de hoofdprijs liet nog negentien jaar op zich wachten. De kans om veel te geld te winnen, en het op makkelijke wijze ook weer kwijt te raken maakt BankGiro Miljonairs één van onze favoriete televisiequizzen!