Even tot hier Jeroen Woe Niels van der Laan

Veronica Superguide logo
Even tot hier Jeroen Woe Niels van der Laan

Gemist: Even tot hier met T-Spoon in hilarisch nummer over avocado’s

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Elke zaterdagavond nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan de week weer door in Even tot hier. Deze week hadden de heren uiteraard ook aandacht voor het grootste nieuws van de week: letsel door avocadopitten!

T Spoon in Even tot hier

Plastisch chirurgen zien steeds vaker patiënten die hun hand hebben verwond bij het ontpitten van een avocado. Dat letsel ontstaat wanneer mensen uitschieten als ze met een scherp mes proberen de pit te verwijderen... De beroepsvereniging kwam zodoende met advies: mensen moeten een lepel gebruiken in plaats van een mes! Om dat advies kracht bij te zetten nodigden Jeroen Woe en Niels van der Laan de band T-Spoon uit in hun Even tot hier.

Sex on the beach = Mes op de pit

T-Spoon scoorde in 1997 een monsterhit met Sex on the Beach. Voor Even tot hier toverden ze de tekst van dit nummer echter om tot Mes op de pit, een verwijzing naar bovenstaande nieuwsbericht over avocadopitten. Kijk maar:

Een Even tot hier-oudejaarsconference?

De muzikale optredens in Even tot hier vallen vrijwel altijd uitstekend in de smaak bij twitterend Nederland. Denk ook maar eens terug aan Gordon, die in de huid van de Amerikaanse president Donald Trump kroop om Kon ik maar even Biden zijn ten gehore te brengen! Ook dit nummer van T-Spoon kon weer op veel bijval rekenen! Er wordt zelfs opgeroepen om Jeroen en Niels een oudejaarsconference te geven:

Niels en Jeroen, bekend van het geweldige De Kwis, zijn sinds een paar weken terug met een nieuw seizoen van Even tot hier, een van onze favoriete tv-programma’s van 2020. Even tot hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Lees verder