Chantal Janzen in De Wereld Draait Door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen in De Wereld Draait Door

Gemist: Chantal Janzen zingt Avond in DWDD

|
|

Laatste update:

Nu Nederland z’n best doet om het coronavirus in toom te houden, kunnen we een beetje steun wel gebruiken. In De Wereld Draait Door zong Chantal Janzen het beroemde nummer Avond, om iedereen een hart onder de riem te steken.

Matthijs van Nieuwkerk had zich de laatste weken van De Wereld Draait Door vast heel anders voorgesteld. Door de uitbraak van het coronavirus wordt de show opgenomen zonder publiek, en de laatste uitzending kruipt langzaam maar zeker dichterbij.

Chantal Janzen was vandaag te gast, om te praten over het uitgestelde songfestival, en besloot Nederland vandaag een steuntje in de rug te geven. Het nummer Avond werd door Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh geschreven voor Rob de Nijs (die laatst ook al veel indruk maakte in DWDD). De Groot nam het nummer later nog een keer op in een iets andere versie. In 2005 stond het nummer op 1 in de Top 2000, nadat er campagne werd gevoerd om eens een keertje niet op Bohemian Rhapsody te stemmen.

Hoewel sommige mensen vinden dat Janzen haar vingers eigenlijk niet moet branden aan zo’n klassieker, waren DWDD-kijkers enorm enthousiast!

Einde van De Wereld Draait Door

Het duurt nog ruim een week tot we de aller-, allerlaatste aflevering van De Wereld Draait Door zien. Tot die tijd is het genieten geblazen met alle live-optredens. Hoewel… Mensen vragen Matthijs of hij alsjeblieft nog even wil doorgaan!

Lees verder