Kit Harington emotioneel in Game of Thrones-docu The Last Watch.

Veronica Superguide logo
Kit Harington emotioneel in Game of Thrones-docu The Last Watch.

Afscheid nemen: GoT-docu The Last Watch vanaf vandaag te zien bij Ziggo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wij proberen inmiddels uit het zwarte Game of Thrones-gat te kruipen na die zinderende seriefinale vorige week, maar dat lukt niet echt. De making of-docu The Last Watch staat vanaf vandaag op Ziggo Movies & Series XL om de pijn een beetje te verzachten.

We wisten al dat The Last Watch eraan zat te komen. In deze onthullende docu komen allerlei geinige, emotionele momenten en behind the scenes-beelden voorbij die laten zie hoe seizoen 8 tot stand kwam. Wist je bijvoorbeeld dat Kings Landing helemaal moest worden nagebouwd? Dit is slechts het topje van de ijsberg qua GoT-feitjes. 

The Last Watch = janken

Dit is echter géén makkelijke wegkijker. Bereid je voor op een potje janken. We zien namelijk ook hoe de cast reageert op de laatste acties van hun personages. Ze nemen samen met ons afscheid van hun halve leven. Pijnlijk, maar ook weer mooi om te zien. En, hé: het is niet zo dat de sterren nu op hun luie reet gaan zitten: dit gaat de cast allemaal doen nu GoT erop zit!

Game of Thrones-petitie

Ook merken we nu steeds meer dat het toch best knap is, zulke mega-sets en veldslagen bedenken, bouwen en ook weer afbreken. Het verklaart ook waarom de cast laatst zo fel reageerde op de harde kritiek op seizoen 8. Er zit zó enorm veel werk in. Elke aflevering komt qua werk, tijdsdruk, planning en budget aardig in de buurt van een blockbusterfilm. Leun achterover, pak er een zakdoekje bij en geniet van je laatste stukje Game of Thrones ooit.

Lees verder