Gaby Blaaser verlaat noodgedwongen Echte Meisjes in de Jungle: 'We moesten het uitsluiten'

Na Esmee en Louisa moeten we helaas afscheid nemen van Gaby Blaaser. Er blijven steeds minder Echte Meisjes over in de Jungle want ook Gaby moest de 'chaos in Laos' achterlaten om 'medische redenen'. Ondertussen weten we natuurlijk precies hoe de vork in de steel zit!

Gaby Blaaser
© Brunopress

We weten nu een hele tijd dat Gaby in ieder geval niet is geprikt door een malariamug. De oud-Bachelorette is namelijk zwanger van haar eerste kindje! Geen romantische onthulling, want de fitgirl kwam er middenin de jungle pas achter!

Zwanger

In een interview met RTL Boulevard vertelt ze over de mysterieuze keuze om te stoppen bij Echte Meisjes in de Jungle. Jamie Trenité vraagt Gaby hoe ze erachter kwam dat ze zwanger is. "Ja, dat was dus daar", antwoordt ze lacherig. Ze wist dus écht niets voordat ze in het vliegtuig stapte richting de jungle in Laos? "Nee, dan was ik natuurlijk niet daar naartoe gevlogen."

'Niet ongesteld geworden'

Gaby vertelt dat ze regelmatig medische checks kregen op de kampen in de jungle. "De omstandigheden daar zijn natuurlijk niet zoals in Nederland. Je slaapt in een hangmat en je hebt beesten", zegt ze over haar tijd in de natuur. "Ik heb toen iemand in vertrouwen genomen, want ik was nog steeds niet ongesteld geworden. Ik ging me namelijk wel een beetje zorgen maken. Uiteindelijk werd me gevraagd om een test te doen. Om het maar uit te sluiten."

Geen veilige plek

Dat bleek een goede keuze, want toen ontdekte de influencer dat ze zwanger is. Geen perfecte plek natuurlijk. Een heel risicovrij gebied is de jungle in Laos natuurlijk niet echt (en dat hebben we al lang gezien én gehoord). Zijn het geen bloeddorstige muggen, is het wel Louisa die haar nepnagels in een medekandidaat zet. Ondanks dat vond Gaby het toch jammer om afscheid te nemen van haar Si Deng Babes: "Ze hebben me toen verteld dat ze mij niet verder konden meenemen.

Echte Meisjes in de Jungle is te zien op Videoland. Iedere maandag verschijnt een nieuwe aflevering.