• Echte Meisjes in de Jungle

Michella Kox belooft nog veel meer drama in Echte Meisjes in de Jungle

Denk je dat het niet erger kan in de rimboe bij de Echte Meisjes? Zeker wel. De spraakmakende Michella Kox belooft in een interview met Grazia namelijk nog veel meer 'chaos in Laos': "Ik ben drama, toch?"

Michella Kox

Geweld wordt niet getolereerd in Echte Meisjes in de Jungle, dus moest Louisa haar overvolle rugzak weer inpakken om richting huis te gaan. Ook Esmee moest haar Si Deng Babes achterlaten in de jungle, want de terror-twin kon niet doorgaan door de heftige pijn van de vechtpartij. Nu zijn we misschien nog wel gewend van het eerste seizoen van Echte Meisjes dat de gevechten regelmatig voorkomen... Michella belooft in ieder geval (natuurlijk) nog meer drama in de jungle van Laos. 

De tekst gaat verder onder de video

'Ik kan mijn mond niet houden'

In gesprek met Grazia vertelt Michella (die misschien wel samen met Louisa te bewonderen is in een eigen tv-programma) nog meer over de komende, juicy afleveringen. Wat staat de kijker nog te wachten? "Genoeg! Genoeg! Ik ben drama, toch? Ik kan gewoon mijn mond niet houden", verklapt ze. "Wat ik vind en voel, dat zeg ik. Je zit daar met twaalf dames, zonder telefoon, zonder televisie. Ik heb dan genoeg over een ander te vertellen.

'Ik heb mensen ontmoet die ik nooit weer wil zien'

We weten nu al dat Michella een nogal uitgesproken mening heeft over haar tegenstander Annebel. Zal die bom gaan barsten in de komende afleveringen? "Ik heb heel mooie mensen ontmoet, maar ik heb ook mensen ontmoet die ik nooit weer wil zien", zegt Michella. "Wie dat zijn, kan ik alleen nog niet zeggen.

Geen fan van de jungle

We horen het Echte Meisje zich regelmatig afvragen waarom ze in godsnaam is begonnen met dit avontuur voor de zoveelste keer. "Ik ben impulsief. Destijds dacht ik dat echt, maar je vergeet gewoon hoe het was. Al wist ik meteen weer waarom ik het haatte toen ik er weer was. Ik hou niet van de jungle", zegt Michella. Het geklaag zal dus hoogstwaarschijnlijk niet stoppen de rest van de afleveringen!

Echte Meisjes in de Jungle is iedere maandag te zien op Videoland.