Freek Vonk van Freeks Wilde Wereld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Freek Vonk van Freeks Wilde Wereld

Freek Vonk met dubbel gevoel op reis voor Freeks Wilde Wereld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Freek Vonk gaat weer op zoek naar wilde dieren. De TV-bioloog mag op reis voor zijn programma Freeks Wilde Wereld, maar doet dat wel met een dubbel gevoel.

Daar gaan we weer… We staan hier wel met een dubbel gevoel!” laat hij weten via Instagram. “Een half jaar geleden stonden we hier voor het laatst. Voor mij een unicum. Meestal ben ik zo’n 7 a 8 maanden per jaar op reis voor tv-opnames en onderzoek.

Gecanceld door corona

Freek vertelt dat hij en zijn crew continu keken naar mogelijkheden, maar dat veel reizen zijn gecanceld door corona. “Niet knuffelen met grizzlyberen in Canada, niet duiken met spinkrabben in Noorwegen, en geen mata-mata’s en kaaimannen vangen in Guyana.” Gelukkig kon hij in Nederland nog stunten met een koningscobra.

Malediven

Nu heeft het team de kans op reis te gaan naar de Malediven en kunnen ze weer op zoek naar tijgerhaaien en zeeschildpadden. “Toch sta ik hier wel met een dubbel gevoel. Er geldt op dit moment een negatief reisadvies. Aan de andere kant willen wij ook afleveringen maken van Freeks Wilde Wereld, zodat wij half december, zoals altijd, weer op de buis kunnen.

Volgens protocol

Freek legt uit dat alles volgens protocol van het RIVM gebeurt en dat de ploeg in een bubbel blijft. “Het wordt zoals altijd weer keihard werken om net zulke mooie afleveringen te maken als jullie de afgelopen jaren van ons gewend zijn.

Foto’s delen

De presentator wil ook nog zeker weten of zijn volgers wel foto’s willen zien van dit nieuwe avontuur. Hij kan zich voorstellen dat ze niet zitten te wachten op mooie foto’s van de eilandengroep, maar zijn volgers zijn het unaniem eens: “Ja, neem ons virtueel mee op reis!” Oké goed dan, maar die foto’s van haaienbeten en bloederige pyhton-ongelukjes kan hij misschien beter even achterwegen laten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder