Stranger Things seizoen 4: grote rol voor ‘Freddy Krueger’!

Freddy Krueger goes Stranger Things!

Eleven, Will, Dustin en de rest kunnen hun borst natmaken! De monsterlijke Freddy Krueger uit Nightmare on Elm Street speelt een rol in het nieuwe seizoen van Stranger Things!

In het vierde seizoen van Stranger Things is een grote rol weggelegd voor Robert Englund, bekend als de dodelijke Freddy Krueger. Englund speelt natuurlijk wel een andere rol… hoewel: zijn personage Victor Creel zit in een psychiatrische instelling vanwege een gruwelijke moord die hij pleegde!

In het vierde seizoen zien we ook Jamie Campbell Bower (Fantastic Beasts), die een verzorger speelt in dezelfde inrichting. Zijn personage Peter is erg aardig, maar hij heeft wel grote problemen met het schrikbewind in het ziekenhuis.

Over het verhaal van het vierde seizoen Stranger Things is nog maar erg weinig bekend… We weten dat sheriff Hopper het derde seizoen overleefde, en wegkwijnt in één of andere goelag.

Stranger Things seizoen 4 is… eng!

Dat Englund en Campbell Bower beiden (grote) rollen spelen in een psychiatrisch ziekenhuis wijst erop dat Stranger Things seizoen vier wéér een stukje enger wordt dan de voorgaande reeksen. Slim, want zo groeit de serie mee met jongere kijkers (net als Harry Potter!).

De opnames van Stranger Things werden onwijs vertraagd door het coronavirus, maar recent begonnen de camera’s weer te draaien.

Op zich is dat natuurlijk goed nieuws, maar het betekent ook dat het nog wel even duurt voor we Stranger Things seizoen vier ook echt kunnen zien. Acteur David Harbour zei begin 2020 dat er “begin 2021” al nieuwe afleveringen zouden verschijnen, maar inmiddels hopen we dat 2021 sowieso nog gehaald wordt…