Frank (van Rogier) doet boekje open over ontslag RTL

Door Redactie
Rogier Smit en Frank Jansen

Het houdt de gemoederen in Nederland flink bezig: de perikelen rondom de ex-geliefden Frank Jansen en Rogier Smit. Zo was er recentelijk de rechtszaak om hondje Coco en maakte RTL bekend voorlopig geen programma’s meer met het duo te maken. De reden hiervan legt Frank nu uit in entertainmentmagazine Weekend.

Overleg met adviseurs

Volgens Frank kreeg hij van RTL-baas Peter van der Vorst te horen dat hij overlegd had met zijn adviseurs. Die overtuigden hem om de samenwerking met het ex-duo op te zeggen. Zoals bekend belandden Frank en Rogier nog geen jaar na hun overstap van SBS naar RTL in een ordinaire vechtscheiding. Tegenover RTL hielden ze de schijn op: ze konden echt nog wel met elkaar door één deur. Nu zegt Frank daarover: “We staan op goede voet met elkaar, alleen dat doen we via de advocaat, haha!”

Rogier in de ontwenningskliniek

Nadat Van der Vorst aan Frank het slechte nieuws vertelde, probeerde Frank hier nog tegenin te gaan. Ze zijn immers zó veel in het nieuws, dat mensen volgens Frank nieuwsgierig zijn en juist gaan kijken. Klinkt best logisch, maar daar trapte RTL helaas niet in. Wat ze nu moeten doen volgens Frank? “Misschien moeten ze een programma gaan maken met Rogier in de ontwenningskliniek of zo.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.