Rogier Smit en Frank Jansen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rogier Smit en Frank Jansen

Frank over breuk Rogier: ‘Er was met hem gewoon niet te praten’

|
|

Laatste update:

Frank Jansen en Rogier Smit zijn na een veelbesproken ruzie inmiddels écht verleden tijd. Frank blikt terug op hun relatie én de reden van de breuk: “Er was met hem gewoon niet te praten.

Frank en Rogier hadden al 2 jaar problemen

Na een publiekelijk uitgevochten ruzie besloten tv-interieurstylisten Frank Jansen en Rogier Smit om een punt achter hun relatie te zetten. In gesprek met Aran Bade in Aran on Tour vertelt Frank openhartig over de breuk. Zo blijkt dat het stel al twee jaar problemen had: "We vonden elkaar soms terug op de tv, tijdens opnames", vertelt hij. "Maar we hadden niets meer met elkaar gemeen."

'Er was met hem gewoon niet te praten'

Frank wil niet zeggen waarop zijn relatie met Rogier precies is stukgelopen: "Het is niet aan mij daar iets over te zeggen." Hij ontkent echter wel dat het te maken heeft met de verdovende middelen die Rogier volgende de geruchten zou gebruiken: "Ik heb dat nooit gezien. Maar ik denk dat je dat van je partner ook niet wil zien. Ik vind het niet erg als iemand dat gebruikt, maar het moet niet zo zijn dat je een ander mens wordt. En er was met hem gewoon niet te praten."

Frank was volgens Rogier niet meer dé Frank van vroeger: "Ik ben zeventien jaar met Rogier geweest, natuurlijk hou ik nog van hoe Rogier wás. Maar dat is 'ie op het ogenblik niet."

Definitief afscheid nemen lukt alleen nog niet echt… Zo stonden de twee laatst nog tegenover elkaar in een rechtszaak om hun hond Coco.

Lees verder