• BN'ers
  • TV

Francis van Broekhuizen ‘berooft’ Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk en Francis van Broekhuizen in The Connection

Matthijs van Nieuwkerk presenteert sinds kort de nieuwe kennisquiz The Connection. De quizmaster bleek niet opgewassen tegen operazangeres Francis van Broekhuizen. Ze verbeterde vragen, orakelde over achtergrondinformatie én stal de show.

In The Connection beantwoorden kandidaten allerlei vragen die allemaal te maken hebben met één onderwerp (de connectie!). Francis had geen kind aan haar tegenspelers Maria Fiselier en Tania Kross. De zangeres blééf maar praten en verbeterde ook nog even een vraag. Ze haalde de overwinning op haar sloffen binnen!

Kijkers liepen (wéér) weg met Francis, die ook al een graag geziene gast was in De Verraders, De Slimste Mens, The Masked Singer én Make up your Mind.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Van Broekhuizen had de connectie (carnaval) al bijzonder snel gelegd, waardoor Matthijs een beetje in de problemen kwam. ‘Francis, we hebben nog twee minuten! Wil je niet een hint? Wil je niet nóg een hint?’

The Connection

The Connection is een aardig uitstapje voor Matthijs van Nieuwkerk, die natuurlijk al wat quiz-ervaring heeft met de Top 2000-Quiz. De presentator zit middenin de opnames van het nieuwe seizoen Chansons! en mogelijk keert het nieuwe muziekprogramma Pop22 over een tijdje óók terug.

Je ziet The Connection elke zaterdag op NPO1, vanaf 20:25 uur. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.