Beat the Champions, Francis

Veronica Superguide logo
Beat the Champions, Francis

Francis van Broekhuizen steelt de show in Beat the Champions

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ruim 1 miljoen kijkers zaten gisteren aan de buis gekluisterd voor de VIP-editie van Beat the Champions. Diverse bekende RTL4-sterren waagden een kans voor hun gekozen goede doel, maar het was vooral Francis van Broekhuizen die flink over de tong ging.

De operazangeres blijkt na haar deelname aan de Verraders een ware tv-held!

Wat is Beat the Champions?

In deze speciale versie van de zenuwslopende quizshow van Chantal nemen diverse BN'ers het één voor één op tegen vijf superquizzers. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op door het beantwoorden van maximaal vijf vragen. Vervolgens staat 'ie er alleen voor tegen de Champions in een race tegen de klok. Hoe meer Champions de kandidaat uitdaagt, hoe hoger het te winnen geldbedrag. Alleen dan moet hij/zij er wel voor zorgen dat er ten alle tijde tijd op de klok blijft staan.

Prachtig gekozen doel

Na Ruben Nicolai, Sofie van den Enk en Jörgen Raymann was het de buurt aan Francis van Broekhuizen. En die kneep 'm op voorhand wel even. "Dit is afschuwelijk. Ik begrijp eigenlijk niet meer waarom ik 'ja' heb gezegd", vertelt ze Chantal. Maar gelukkig weet ze waar ze voor speelt. "Ik ga voor een nieuw doel, Regenboogjongeren. Jongeren uit de LHBTI-gemeenschap worden soms verstoten door hun familie en die komen dan op straat terecht. Ik wist helemaal niet dat dat kon, maar nu is er dus een nieuw project dat zorgt voor een opvanghuis." 

Succesvolle poging

Na het beantwoorden van de eerste vragen koos Francis voor een bedrag van €6.000 en nam het op tegen 3 Champions. En dat deed ze, tot grote vreugde van de kijkers, met veel succes! "Gelukkig wist ik een paar dingen", zegt ze na afloop lachend. "Ik zou eigenlijk nog wel een keer willen." 

Lees hier de reacties van de kijkers die haar massaal in hun hart sloten!

Beat the Champions VIPS is aanstaande zaterdag om 20.00 uur weer te zien! Terugkijken kan via RTLXL of Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder