FOX onthult startdatum tweede seizoenshelft The Walking Dead!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
FOX onthult startdatum tweede seizoenshelft The Walking Dead!

FOX onthult startdatum tweede seizoenshelft The Walking Dead!

|
|

Laatste update:

Na de schokkende mid-season-finale van The Walking Dead hebben we even nodig om na te denken… Hoe lang we precies krijgen heeft FOX zojuist bekendgemaakt!

In het nieuwe seizoen The Walking Dead komen de schokkende gebeurtenissen snel én hard! Rick Grimes en Maggie hebben nog maar nauwelijks de hielen gelicht, of er gebeurt alweer genoeg andere narigheid!

We waren ervoor gewaarschuwd, maar het blijft toch even slikken!

Na de mid-season finale, die vannacht werd uitgezonden en op disdag wordt herhaald, heeft FOX Nederland alvast aangekondigd wanneer de tweede seizoenshelft start! Je ziet het aan het eind van deze teaser-trailer, maar als je geen enkel risico wil lopen wat betreft spoilers, dan vind je de datum los onder de video.

Da’s niet mals! De ‘survivors’ kunnen zich klaarmaken voor een geheel nieuwe dreiging, en wel op dinsdag 12 februari!

Spoiler alert

Fans van de comics weten ongetwijfeld al dat het om de zogeheten ‘Whisperers’ gaat. Deze mensen hebben de beschaving voorgoed vaarwel gezegd, en leven met walgelijke ‘vleespakken’ aan tussen de walkers!

Hierdoor zijn ze niet alleen veilig voor de zombies, maar zijn ze ook - min of meer - immuun voor aanvallen van buitenaf! Wie haalt het in z’n hoofd om een reusachtige, stinkende groep walkers aan te vallen? In de comics duurt de strijd met ‘the Whisperers’ behoorlijk lang, en kost hij aan belangrijke personages (aan beide kanten) het leven.

Lees verder