Daryl uit The Walking Dead verklapt dat er meerdere “Big Deaths” aankomen

Door Redactie
Daryl uit The Walking Dead verklapt dat er meerdere “Big Deaths” aankomen
Norman Reedus

heeft in een interview verklapt dat meerdere belangrijke personages dood zullen gaan in seizoen 9 van The Walking Dead. De van zijn rol als Daryl Dixon bekende acteur heeft ook laten weten dat dit aankomende seizoen “één van de beste seizoenen ooit” gaat worden. Reedus is vooral blij dat de nieuwe afleveringen echt een western-vibe hebben.

Zware druk

“Er rust een zware druk op ons. Er komen een paar “Big Deaths” aan en er staan grote dingen te gebeuren, en daarmee voelt het voor mij net als een western. Ik wilde altijd al dat de show die kant op zou gaan, en die richting gaat het nu zeker op. En het wordt heavy. De sfeer tijdens de opnames is ook echt heavy”, aldus de onheilspellende woorden van dit castlid van het eerste uur.

Western-invloed

Reedus is wel in zijn nopjes over de western-invloed die het nieuwe seizoen volgens hem heeft: “Dit jaar lijkt het net op de beste momenten van een western. In een goede western zie je hoe Clint Eastwood ergens mee te kampen krijgt en dan zie je de druk op zijn gezicht. Daardoor raak je betrokken bij zijn personage, net zoals je betrokken raakt met de personages van deze show”, zo vertelde de acteur aan Entertainment Weekly.

Wie-o-wie?

Alleen moet The Walking Dead het dan wel stellen zonder hun eigen Clint Eastwood, want we weten al dat heldhaftige hoofdpersoon Rick Grimes (Andrew Lincoln) halverwege het negende seizoen uit de serie verdwijnt. Lincoln heeft er echter al op gezinspeeld dat hij niet vermoord wordt, en dat hij mogelijk zelfs terugkeert. Ook van Lauren Cohan is bekend dat zij halverwege seizoen 9 voor het laatst te zien zal zijn, dus wellicht wordt haar personage Maggie Greene één van die grote personages die de pijp uit gaan. Of misschien wel Daryl Dixon zelf?

Zombie-herders

Voor de verantwoordelijken achter deze “Big Deaths” hoeven we niet ver te zoeken: in het komende seizoen maken de Whisperers hun debuut. Deze “Zombiefluisteraars” dragen huid van zombies om incognito tussen de wandelende doden te kunnen rondlopen. Ook leren deze Whisperers hoe zij de zombies kunnen aansturen, waardoor ze een soort zombieherders worden.  Dat belooft wat…