Norman Reedus boos over dood belangrijk The Walking Dead-personage

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Norman Reedus boos over dood belangrijk The Walking Dead-personage

Norman Reedus boos over dood belangrijk The Walking Dead-personage

|
|

Laatste update:

Walking Dead-acteur Norman Reedus (Daryl) is niet bang om zijn ongezouten mening te geven over het vertrek van één van zijn collega’s. Nu het lot van een belangrijk personage bezegeld lijkt, spreekt de acteur wederom zijn ongenoegen uit.

Nog niet helemaal bij? Parkeer dit artikel dan even voor een later moment. In de volgende alinea duiken we spoiler-gebied in.

Deaud

Reedus kan zich scharen onder een grote groep fans die op z’n zachtst gezegd ontevreden waren over de onvermijdelijke dood van Carl Grimes (Chandler Riggs). In de mid-season-finale van seizoen 8 werd het jochie namelijk gebeten door een walker, wat in Walking Dead-termen maar één ding betekenen: een enkeltje naar de eeuwige jachtvelden.

Ongenoegen

De acteur uitte zijn ongenoegen over Carls dood naar Entertainment Weekly. “Ik was er vreselijk ongelukkig om. Ik heb Chandler zien opgroeien. Ik ken dat kind al zo lang en het doet altijd pijn als een familie-lid uit de show wordt geschreven. En familie is-ie zeker”, aldus Reedus. “Ik dacht altijd dat Chandler de last man standing zou zijn, als ik heel eerlijk ben.”

Andere dynamiek

Ook is Reedus bang dat teveel grote sterfgevallen de dynamiek van The Walking Dead gaat veranderen. “De mensen die de serie vanaf dag 1 volgen, zijn wat mij betreft het hart van de show”, aldus de acteur. “Als je de serie wil veranderen, dan moet je de originele cast vervangen. Maar als je het speciaal wil houden, dan moet je voorzichtig omgaan met deze personages.”

Lees verder