Barman Victor Abeln

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Barman Victor Abeln

Barman Victor van First Dates doet bizarre onthulling

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Datingprogramma First Dates staat vooral bekend om haar flamboyante, soms kibbelende deelnemers én verschrikkelijk ongemakkelijke afspraakjes. Maar de échte vaste waarde is natuurlijk barman Victor Abeln, die in Veronica Magazine een nogal bizarre onthulling doet.

In de nieuwe editie van Veronica Magazine, vanaf vandaag in de kiosk, praat Victor over zijn grootste rampvakantie. En die ramp voltrok zich - althans, voor hém - vooral toen hij al thuis was. Het zit zo. 

Vissen met een moordenaar

"Ik ben twee jaar geleden met mijn vriendin naar Kaapverdië geweest", vertelt Victor. Nou, so far so good. Het verhaal loopt echter al snel gierend uit de bocht. "We leerden er een stel kennen in een restaurant, waarmee we zijn wezen vissen en varen. Toen we terug waren in Nederland, zagen we op Facebook dat zij was overleden. Hij had haar doodgeschoten en toen zichzelf."

Verduistering

Uiteindelijk bleek dat de man op de vlucht was en vier ton had verduisterd. "Hij heette eigenlijk Titus Bradley, een Engelsman die vier ton verduisterd had en op de vlucht was. Ik ben dus wezen speervissen in een haaiengebied met een man die uiteindelijk een moordenaar bleek te zijn." We hebben het even opgezocht en uiteraard was deze verschrikkelijke moord ook groot nieuws in Engeland. Lees hier wat de BBC erover schreef. Of check de link hieronder voor meer info over de gruwelijk zaak.

Lees verder