Dubbeldate in First Dates

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dubbeldate in First Dates

Verwarring alom na ongemakkelijke ‘dubbeldate’ in First Dates

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Als we zeggen dat iets 'awkward' is in First Dates, is dat nogal een understatement: elke aflevering klappen we meerdere keren uit elkaar van puur ongemak. Ook gisteren was het weer heerlijk raak door een verwarrende 'dubbeldate' en kijkers raken er niet over uitgepraat!

Het zit zo: vrienden Jordi en Rick hadden zich samen opgegeven en mochten eerst nog even gezamenlijk een drankje bestellen bij barman Victor. Opeens kwam date Chelsea binnen en met zichtbare paniek in haar ogen stamelde ze iets van 'moeten we met zijn... drieën?'. Nee, Lieke voegde zich ook bij het gezelschap, maar dat maakte het nóg ongemakkelijker!

Kwartet

Mochten de dames kiezen met welke man ze wilden eten, of werd het een kwartet-date? We snappen wel waarom sommige First Dates-deelnemers hartstikke boos worden! Zoveel onduidelijkheid! Uiteindelijk kwam Sergio aanzetten om het viertal uit hun leiden te verlossen. Rick ging met Lieke en Jordi met Chelsea. Uhh.... oké?

Oeps

Uiteindelijk - maar ja, dat is achteraf lullen - was het beter geweest wanneer de dates waren omgewisseld, zo gaven de heren toe. Te laat! Het kwaad was al geschied. En daar zaten kijkers thuis ook heerlijk van te smullen, al vonden sommigen het eigenlijk ook wel een beetje sneaky van de programmamakers. Door niet meteen duidelijk te maken wie bij wie 'hoorde', wist niemand precies waar 'ie aan toe was.

First Dates is elke werkdag om 19:30 uur te zien op NPO 3. De aflevering van gisteren kun je hier terugkijken!

Lees verder