Fargo, serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fargo, serie

Netflix-hit Fargo stopt na vijf seizoenen

|
|

Laatste update:

Het is binnenkort over en uit voor de Netflix-serie Fargo. Na vijf seizoenen houdt de serie op met bestaan, zo bevestigde showrunner Noah Hawley dit weekend in een interview met Vanity Fair.

Gelukkig hebben we dus nog één seizoen van deze Netflix-variant van de film uit 1996 tegoed. Die moet alleen nog wel geschreven worden.

Puzzelstukjes bij elkaar

"Ik denk het wel. Maar ik heb het nog niet", reageert hij in het interview op de vraag of er überhaupt een seizoen vijf komt. "Ik heb delen die nog moeten overleven. Maar ze zijn nog niet aan elkaar verbonden." Hij hoopt uiteindelijk met de laatste puzzelstukjes er een volwaardig einde aan te breien. "Ik denk dat het goed zou zijn om met een einde te komen en iets bewusts op te bouwen, wetende dat dit het laatste seizoen wordt, en daarin deze anthologie af te ronden."

Win het weekend van je dromen!

'Beste serie 2017'

De alom geprezen serie Fargo kenmerkt zich aan het feit dat er ieder seizoen weer een nieuw verhaal met een andere cast is, dat zich steeds weer in een ander tijdvak afspeelt. Zo vertolkten Billy Bob Thornton en Martin Freeman in de eerste reeks de hoofdrollen, terwijl in het vierde seizoen weer een heel andere acteur te zien was. Dit keer was het Chris Rock, die het als ware bendeleider opnam tegen de maffia van Kansas City. En die eerste beelden lieten ons niet onberoerd. Het is niet bekend in welk tijdvak seizoen vijf zich begeeft.

Wanneer het vijfde (en daarmee laatste) seizoen Fargo te zien is en waar, is onduidelijk. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder