Newt en Theseus Scamander in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Newt en Theseus Scamander in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Eindelijk! Fantastic Beasts-ster bevestigt zijn terugkeer voor deel 3

|
|

Laatste update:

Acteur Callum Turner bevestigt dat hij gewoon terugkeert als Theseus Scamander, Auror en broer van Newt, in Fantastic Beasts 3. En nu weten we ook gelijk zeker wanneer de opnames eindelijk van start gaan. Yes!

Hij deed die toezegging deze week in gesprek met Yahoo! Movies, waar hij zijn nieuwe film Emma mocht promoten. Waar deel drie van de Harry Potter-prequel over gaat? "No idea", zei Callum stomverbaasd. Later gaf hij toe dat hij nog geen script heeft gezien. Oh... oké dan. 

Opnames

Wel kon Callum bevestigen dat de opnames eind februari van start gaan. Dan had acteur Dan Fogler - aka Jacob Kowalski - toch gelijk! Het is na een periode van uitstel en onzekerheid toch fijn om te horen dat de camera's binnenkort toch echt gaan draaien. Hierdoor haalt de film ook gewoon de geplande releasedate van eind 2021.

Fantastic Beasts 3

Dát de opnames beginnen beginnen is een hele geruststelling, maar veel wijzer worden we er ook weer niet van. Als het aan Eddie Redmayne himself ligt, mogen we dit bekende HP-personage terugverwachten. Dit blijft vooralsnog echter bij een hoopvolle wens. Dat het ook echt gaat gebeuren, lijkt ons sterk. Toch is er ook héél goed nieuws: de makers gaan die kenmerkende Potter-magie eindelijk naar de prequels brengen! Steve Kloves, schrijver van bijna alle HP-films, maakt een comeback. Hopelijk blaast hij nieuw leven in de wereld van Newt en lovers/rivalen Albus Dumbledore (Jude Law) en Gellert Grindelwald (Johnny Depp). En dat heeft de franchise wel nodig na het ietwat tegenvallende The Crimes of Grindelwald.

Fantastic Beasts 3 is vanaf 12 november 2021 in de bioscoop te zien.

Lees verder