Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Lief! Familie Meiland wordt emotioneel bedankt door huishoudster Nadège

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De familie Meiland was op vakantie en ze hadden huishoudster Nadège ook meegenomen naar Spanje. Ze had de tijd van haar leven en op Facebook deelt ze een emotioneel berichtje, gericht aan de Meilandjes. 

Welverdiende vakantie 

Huishoudster Nadège heeft al veel meegemaakt in haar leven en heeft daardoor nooit een échte familie gehad. Bij de familie Meiland voelt ze zich helemaal thuis en ze bedankt hen in een lief berichtje op Facebook: "Familie Meiland, er is geen woord sterk genoeg om jullie te bedanken. Ik hou heel veel van jullie! Liefs, Nadège" Terwijl de huishoudster een geweldige tijd had, ging Martien Meiland helemaal los op vakantie na een niet-geslaagde dag: "Het is verschrikkelijk."

Lief! Familie Meiland wordt emotioneel bedankt door huishoudster Nadège

Het succes van familie Meiland

Na het succes van Chateau Meiland mocht Martien het programma Cash or Trash presenteren. Het verkopen van spulletjes aan handelaren bleek geen kijkcijferhit te zijn, maar SBS6 is het succes van de Meilandjes hierdoor nog zeker niet vergeten. Binnenkort komt er namelijk een kerstspecial van Chateau Meiland aan en hier kun je de eerste beelden bekijken!

Lees verder