Niek Roozen expeditie robinson vader ton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Niek Roozen expeditie robinson vader ton
Expeditie RobinsonRTLTV

Expeditie Robinson zorgt voor kippenvel: ‘Breekt mijn hart'

|
|

Laatste update:

Er stond veel op het spel in Expeditie Robinson. Het drietal dat naar winnaarseiland mocht, stond een emotionele verrassing te wachten. Dat geldt in het bijzonder voor een van de kandidaten.

De halve finale van Expeditie Robinson is in zicht. Er wordt druk gekonkeld om het einde van het programma te halen. En dat levert spectaculaire tv op… Als de makers het niet verpesten in ieder geval! Maar goed, voordat de kandidaten mochten aanschuiven bij de eilandraad moest er natuurlijk eerst nog een immuniteitsproef gespeeld worden.

April, Ferry en Niek op winnaarseiland

Tijdens de immuniteitsproef moesten de deelnemers een hindernisbaan afleggen met een schoteltje water, dat ze aan het einde in een bak moesten storten. Als de bak vol was, ging er een vlag omhoog en moesten er drie wiskundige vergelijkingen opgelost worden. April Darby wist de proef te winnen en mocht dus naar winnaarseiland. Ze nam Ferry Weertman en Niek Roozen mee. 

Vader

Er wacht April, Ferry en Niek een verrassing op winnaarseiland. Hun geliefden hebben een video voor ze opgenomen. Bij Niek zijn dat zijn ouders Ron en Marina. We horen de acteur zeggen hoe goed zijn zieke vader er uitziet. Helaas leren we aan het einde van de aflevering dat Nieks vader in augustus overleden is. En dat maakt de beelden natuurlijk extra aangrijpend om terug te zien, zo vinden ook de kijkers van Expeditie Robinson.

Tijdens de Eilandraad wordt Thijs Boermans naar afvallerseiland gestemd. Hij gaat dus onderweg naar Vincent Vianen… En die zint op wraak!

Expeditie Robinson zie je elke maandag om 20.30 uur op RTL 4.

Lees verder