Mariana Verkerk in Expeditie Robinson 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mariana Verkerk in Expeditie Robinson 2019

Kijkers genieten van 'bitch' Mariana in Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Catwalkcoach Mariana Verkerk zorgde gisterenavond weer voor een onvergetelijke aflevering van Expeditie Robinson. Veel kijkers genoten van haar grote terugkeer. 

Want voordat Mariana weer mocht aanhaken bij de rest van de groep na de samensmelting, moest ze eerst nog Kim Kötter van Duivelseiland af werken. Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Mariana Kim eruit werkt dus het kwam niet als een verrassing dat ze het nu wéér flikte! Ze was haar te slim af bij de puzzelproef-eetproef-combi.

Kijkers genieten van Mariana

"Ik vind haar een fantastische bitch", zei kandidaat Hugo (die op finalisteneiland zit) toen hij hoorde dat Mariana weer terugkwam. Zij vindt hem overigens ook wel tof: sterker nog, ze wil een 'zwoele avond' met 'm. Kijkers genieten in ieder geval óók van Mariana en raken niet uitgepraat over haar sluwe, keiharde tactieken. 

Expeditie Robinson

Er keken gisteren - gek genoeg - iets minder mensen dan normaal naar Expeditie Robinson op RTL 4. Maar met 1,5 miljoen kijkers hoor je uiteraard nog steeds bij de allergrootste programma's van de Nederlandse tv! Aflevering gemist? Kijk Expeditie Robinson hier terug

Lees verder