Expeditie Robinson-Mariana wil ‘zwoele avond’ met Hugo

Mariana Verkerk in Robinson Confessions

Catwalkcoach Mariana Verkerk ontpopt zich langzaam tot een slinkse sterspeler in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. Maar strijden en afzien is niet het enige dat ze op het eiland deed: genieten van één bepaalde deelnemer hoorde daar blijkbaar ook bij.

Mariana onthult in Robinson Confessions dat ze een 'zwoele avond' met mede-kandidaat Hugo Kennis wel ziet zitten! "Gewoon voor de gein", zegt ze wanneer ze gevraagd wordt naar haar Eiland-crush. Maar waarom dan Hugo? "Hij kan goed koken. Ik heb ontzettend met hem gelachen. En het is een mooie man, zeker. Houdt niet van vrouwen, maar oké." Mariana en Hugo zijn overigens allebei al gelukkig in de liefde.

Mariana vs. Kim Kötter

Vorige week stond Mariana voor het eerst écht in de spotlights en dat kwam allemaal door haar meestermove. Zo stemde ze - door last-minute over te stappen naar andere 'maatjes' - Kim Kötter eruit. Mariana gaf de beslissende stem en mocht Kim terugkomen van Duivelseiland, gaat dat weerzien met Mariana vermoedelijk héérlijk awkward worden. 

Grootste bitch van Expeditie Robinson

Ook vertelde Mariana wie ze de grootste 'bitch' van het eiland vond. "Akwasi kon heel confronterend zijn. Dat vond ik wel vervelend."

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 te zien op RTL 4.