Expeditie Robinson: Mariana vs. Kim op Duivelseiland

Kim Kötter in Expeditie Robinson op RTL 4

Vanavond is het weer tijd voor een fonkelnieuwe Expeditie Robinson op RTL 4. Wat je kunt verwachten? Het lijkt erop dat Kim Kötter en Mariana Verkerk een smerige eetproef moeten doen om te bepalen wie er van Duivelseiland af mag. 

Mariana vloog er in de vorige aflevering uit, maar mocht naar Duivelseiland. En wie wacht haar daar op? Niemand minder dan Kim Kötter - dé deelneemster waar Mariana een pesthekel aan heeft. Lekker! Wat niet zo lekker is: er staat de twee dames waarschijnlijk een ranzige eetproef te wachten. We zien namelijk een vies beestje voorbijkruipen in de preview. 

Eetproef

Ook geeft Nicolette alvast een voorproefje: de kandidaten mogen onder meer een koeienoog én een stinkend ei naar binnen werken. Zouden deze voor de kandidaten zijn, of toch voor de Duivelseiland-bewoners?

Mariana is boos

Modellencoach Mariana - toch we de smaakmaakster van dit seizoen Expeditie Robinson - is nog steeds hartstikke boos op Akwasi. De man die ze zelf van het eiland afgooide, kwam genadeloos terug en nam meteen wraak op Mariana. Daar is ze echter nog steeds niet helemaal overheen. Vanaf Duivelseiland geeft ze 'm de middelvinger!

Expeditie Robinson is vanavond om 20:00 te zien op RTL 4.