Sonja Bakker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonja Bakker

Ex Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling

|
|

Laatste update:

Barry van Suijdam, de ex-vriend van Sonja Bakker, gaat in beroep tegen de taakstraf die hem werd opgelegd voor het mishandelen van de dieetgoeroe.

Sonja Bakker en Barry kregen heftige ruzie

Hoe zat het ook alweer: Sonja Bakker en haar inmiddels ex-vriend Barry van Suijdam kregen aan het einde van 2020 een fikse ruzie. De gemoederen liepen zo hoog op dat de politie eraan te pas moest komen. Bij die ruzie zou Barry de dieetgoeroe namelijk aan haar armen en haar hebben getrokken en haar hebben geslagen.

Barry krijgt taakstraf opgelegd

We leerden later dat Sonja aangifte van de mishandeling had gedaan en Barry vervolgd zou worden. Inmiddels is die veroordeling een feit: Barry krijgt een taakstraf van zestig uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken opgelegd, met een proeftijd van twee jaar. Vandaag werd (via Shownieuws) echter bekend dat de ex van Sonja tegen de veroordeling in beroep te gaat. Opmerkelijk, aangezien hij eerder nog aangaf niets te weten van een veroordeling…

Alhoewel Sonja en Barry hun relatie na die heftige ruzie in eerste instantie nog een kans wilden geven, bleek al snel dat de twee beter af waren zonder elkaar: "Toen we opnieuw in dezelfde patronen vervielen, zag ik dat de koek op was." Sonja besloot zodoende voor "zichzelf te kiezen".

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder