Even tot Hier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Even tot Hier
Even Tot Hier

Even tot Hier helpt beroofde BN’ers: Doe maar Af!

|
|

Laatste update:

Je hoort tegenwoordig vaak dat BN’ers overvallen worden, nadat ze op social media of tv gespot zijn met dure horloges, auto’s en andere snuisterijen. Hoewel je natuurlijk gewoon met een duur horloge over straat moet kunnen gaan, trekt dit wél de nodige ongure aandacht. Even tot Hier gaf BN’ers zaterdag een prima tip: doe maar af!

Ali B, Lil’ Kleine, Yes-R, Gordon, Fred van Leer, Nikkie Tutorials… Het aantal BN’ers dat beroofd wordt rijst de laatste jaren de pan uit. Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn nog nooit beroofd van een Rolex, omdat ze… alleen maar goedkope spullen hebben!

“Dure dingen laten zien is goedkoop!” Daarom zongen Van der Laan en Woe een nieuwe hit: Doe Maar Af! “Ga je showen met je klokkie, ben je sowieso een tokkie!”

Woe en Van der Laan bezongen zelfs de glorie van de Fiat Multipla. “Ik heb niks, dus laat me maar, met m’n chick in een Fiat Multipla!”

Kijkers lachten enorm om de rap, die prima in elkaar zat, maar lieten zich soms ook een beetje meeslepen. Ali B, Yes-R en Lil’ Kleine liepen dure horloges te ‘flexen’, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze dan maar overvallen moeten worden.

Even tot Hier

Naast de flitsende Doe Maar Af-rap scoorde Even tot Hier óók met een gastoptreden van Anita Meyer en Lee Towers. Als ‘opa en oma’ zongen ze dat de pandemie nu wel erg lang duurt en ze hun kleinkinderen graag weer wilden zien. Met een knipoog, maar de boodschap van gedwongen eenzaamheid maakte toch veel indruk.

Kijkers van Even tot Hier misten een aangrijpende uitzending van Sterren op het Doek, waarin Anna Drijver en Özcan Akyol vertelden over hun worstelingen met dwangneuroses. Minder heavy (behalve voor Hans Klok) was de eerste aflevering van The Big Balance, waarin BN’ers oefenden om over het slappe koord te wandelen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Even tot Hier elke zaterdag op NPO1, vanaf 21:30 uur. Je krijgt nog één kans, want op zaterdag 18 december is alweer de laatste aflevering van het seizoen.

Lees verder