• Nieuws

Ali B: 'Valt niks meer te halen'

Door Cintha Rood
Ali B

Niet alleen Ali B, maar ook de kinderen van de rapper zijn nog vaak bezig met de roofoverval op hun vader. De schrik zit er – heel logisch natuurlijk – nog flink in. Tegen RTL Boulevard vertelde de TVOH-coach over de nasleep van de overval, waarvan Ali overigens niet het enige slachtoffer is, dat hij “niet weet wanneer de klap komt”.

'Ik heb niks meer'

Wie ook nog veel terugdenken aan de overval op Ali, zijn z'n kinderen. De rapper vertelt: “Ze vragen wel vaak: “Zijn ze al gepakt? Dus ja, dat geeft wel aan dat het er nog is.” Ook Ali zelf merkt dat hij is veranderd sinds het verschrikkelijke voorval. “Ja, ik merk wel dat ik als ik ergens aankom en ik zie een verdachte auto, dat ik nog een rondje rijd, terwijl: ik heb niks meer.” Waarmee hij doelt op het feit dat hij inmiddels geen krankzinnig dure klokjes meer om zijn pols draagt.

Goedkope joggingpakken

Ook zijn outfit houdt de coach low key: “Ik loop meestal in gewone joggingpakken van dertig euro. Dus dat voelt dan wel weer lekker: er valt niks meer te halen.” Bang is Ali niet meer. “Ik ben niet bang”, vertelt hij. “Ik hou alles gewoon scherp in de gaten en ik heb met Bureau Slachtofferhulp goed contact.”

'Komt wel goed'

De 'Leipe Mocro Flavour'-hitmaker kijkt wel positief naar de toekomst. “Ik ben zelf wel een heel positief persoon. Ik geloof dat dingen gebeuren om een reden en dat als je ervoor openstaat om te zien wat het positieve ervan is, hoe gek dat ook klinkt, dan ga je dat vinden. Dus: komt wel goed.”

RTL Boulevard is elke dag rond 18:35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.