Beau van Erven Dorens en Jasper Lijfering

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens en Jasper Lijfering

Beau-optreden horlogehandelaar maakt tongen los: 'patser!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Jasper Lijfering is een succesvolle horlogedealer en geeft in de Videoland-docu Tijd is Geld een inkijkje in die normaal zo gesloten wereld. Hij zat gisteren met kompaan Ramon van der Lee aan de Beau-tafel om erover te praten, maar veel kijkers trokken dat totaal niet.

Ook Beau zelf moest er in eerste instantie... effe aan wennen. "Ik heb naar die documentaire zitten kijken en dacht: wat ís dit? Wat zijn dit voor patsers? Wat is dit voor een handel?" Later leerden hij de mannen beter kennen en moest hij zijn mening bijdraaien. "Langzaam aan kreeg ik er sympathie voor en kreeg ik ook gevoel voor wat jullie aan het doen zijn." Kijkers - die de docureeks sinds vandaag kunnen checken - moeten dat gevoel nog krijgen...

'Patsers'

Jaspers leven klinkt als een soort jongensboek. Hij maakt de grootste deals, heeft A-sterren als Ellen DeGeneres in zijn klantenkring (en eigenlijk ook vriendenkring) en reist stad en land af om deals te maken. Aan tafel bij Beau kwam hij enorm arrogant over, zo klaagden veel kijkers op Twitter. Een fragment uit de docu, waarin Jasper Lil Kleine opzoekt in Dubai en diens 1,5 jaar oude zoontje Lio een rolex omdoet... hielp niet mee om dat beeld te ontkrachten.

Tijd is Geld

"We komen misschien in eerste instantie wat brallerig over, maar ik denk dat het mooi is om daar ook doorheen te kunnen prikken", legde Jasper uit. Het is natuurlijk ook logisch dat je een veel genuanceerder beeld krijgt als je de hele docu kijkt. Dan kan sinds vandaag. De drie afleveringen van Tijd is Geld staan nu op Videoland.

Benieuwd naar meer nieuw Videoland-aanbod? Check hier de nieuwe Videoland films en series van mei.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder