Evangeline Lilly als Wasp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Evangeline Lilly als Wasp

Marvels Evangeline Lilly doet niet aan social distancing

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ant-Man-actrice Evangeline Lilly (The Wasp) zet kwaad bloed bij veel van haar volgers nadat ze op instagram enkele twijfelachtige uitspreken deed over het coronavirus. Social distancing? Meh, daar doet Evangeline niet aan hoor!

'Wasp', die bij haar volgers qua irritatieniveau hevig in de buurt komt van een echt stel zoemende wespen, bezigt enkele boude uitspraken. Zo stuurt ze haar twee kids gewoon naar een of ander sportkamp en heeft ze - pardon our French - schijt aan social distancing. "Business as usual", schrijft ze op insta.

Social distancing

Terwijl het coronavirus de ene na de andere Hollywood-film stillegt, celebs besmet en het dagelijks leven hevig in zijn greep houdt, vindt Evangeline het allemaal wel meevallen, als we haar uitspraken eens bekijken. "Sommige mensen vinden hun leven meer waard dan hun vrijheid, anderen vinden hun vrijheid meer waard dan hun leven. We maken allemaal onze keuzes." Kijk, dan valt Gordon opeens nog best mee!

'Griepje'

De uitspraken van Evangeline zijn extra opmerkelijk wanneer je weet dat ze zelf een zwak immuunsysteem heeft en bij haar vader woont, die aan leukemie lijdt. Dit was het nog niet, overigens. Het wordt nog erger. Zo vindt Evangeline dat de Amerikaanse overheid nu al te veel controle wil grijpen voor 'een griep'. "Het is onrustwekkend. Laten we ons ervan verzekeren dat ze niet van de situatie profiteert om onze vrijheid nog meer af te nemen en nog meer macht te grijpen", zo zegt ze in de comments. Tot slot zet ze nog even haar aluhoedje op en suggereert ze dat de pandemie mogelijk iets te maken heeft met de Amerikaanse presidentsverkiezingen. "Elk verkiezingsjaar is er wel iets."

Lees verder