Eva Jinek vanaf vandaag te zien op Netflix in comedy-serie Toon

Veronica Superguide logo
Eva Jinek vanaf vandaag te zien op Netflix in comedy-serie Toon

Eva Jinek vanaf vandaag te zien op Netflix in comedy-serie Toon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Huh? Eva Jinek op Netflix? Ja, inderdaad, dat lees je helemaal goed. De talkshowkoningin, die in januari bij RTL begint, speelt een rol in de Nederlandse comedy-serie Toon

Eva nam recent met pijn in het hart afscheid van de NPO. Haar talkshow Jinek komt (waarschijnlijk onder een andere naam) volgend jaar op RTL 4. Voor mensen die Jeroen Pauw nú al zat zijn, is er goed nieuws: slinger Netflix aan en je kunt tóch genieten van Eva. Ze speelt namelijk een gastrol in Toon; een comedy-serie van Nederlandse bodem die Netflix vandaag toevoegde aan het aanbod. 

Eva Jinek in Toon 

Let op: er volgen nu wat kleine spoilers voor Toon. Wees dus gewaarschuwd. Anyway: In de tweede aflevering duikt Eva even op als zichzelf. Ze ontvangt hoofdpersonage Toon - die viral ging en nu wereldberoemd aan het worden is - aan haar Jinek-talkshowtafel. "Hoe leuk is het dat Eva Jinek ook echt mee wilde doen", vertelt bedenker en acteur Joep Vermolen vandaag aan NU.nl. "Ze was zelf nog grappig ook en kwam met eigen input." 

Waar gaat Toon over?

Toon is een twee seizoenen durende comedy over een sociaal ongemakkelijke componist van reclamedeuntjes. Onbedoeld belandt er een filmpje van één van zijn performances op YouTube en plots gaat Toon (Joep Vermolen) kneiterviral. Naast Eva Jinek, spelen er nog meer BN'ers zichzelf in Toon. Je kunt ook DJ Jean, Kim Feenstra, Bram Moszkowicz én Katja Schuurman verwachten. KPN zond de serie eerder al exclusief uit, maar recent kocht Netflix de internationale rechten.

Toon staat vanaf vandaag in zijn geheel op Netflix. 

Lees verder