Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek

Eva Jinek kijkcijfers stijgen weer, verslaat zelfs Op1!

|
|

Laatste update:

Het is oorlog in Hilversum tussen de talkshows. In de ene ring staat Op1 van de publieke omroep en in de andere ring probeert RTL 4 weer de kroon te stelen met Eva Jinek. De (voormalige?) talkshowkoningin klimt na wat matige weken weer op en versloeg zelfs 2 dagen achter elkaar Op1 met de kijkcijfers!

Jinek strikes back

De talkshows zijn aan elkaar gewaagd, dat is duidelijk. Volgens Stichting Kijkonderzoek bleven 796.000 kijkers hangen bij Eva Jinek terwijl 772.000 kijkers zapten naar Op1. Ook dinsdag sloeg Jinek terug door meer mensen te trekken dan het legertje talkshowhosts van de publieke omroep.

Talkshowkoningin geeft haar kroon niet zomaar af

Toch heeft Eva Jinek nog geen één keer een hoger weekgemiddelde gehaald dan Op1! Het is even slikken voor haar, want vorig jaar harkte ze nog gemiddeld 1 miljoen Nederlanders binnen. Niettemin is haar talkshow op RTL 4 amper veranderd en heeft de zender zelfs de felbegeerde reclameblokken tijdens de uitzending geschrapt. Het moge duidelijk zijn, deze talkshowkoningin geeft niet zomaar haar kroon af!

Check hier de hoogtepunten van Eva Jinek. Onlangs kwam tv-recensent Angela de Jong nog in opspraak omdat ze schijnbaar partij leek te kiezen voor Jinek.

Lees verder