Eva Jinek in Tranen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek in Tranen
JinekTV

Eva Jinek in tranen: ‘Ik had hier zó op geoefend!’

|
|

Laatste update:

All You Need is Love bestaat 30 jaar en daarom zat Robert ten Brink in de studio bij Eva Jinek. Tijdens de terugblik op de rijke historie van het programma werd het zélfs Eva even te veel: de presentatrice kreeg het behoorlijk te kwaad!

Robert ten Brink is eindelijk ontwaakt uit zijn ‘kijkcijfernachtmerrie’ Opvoeden doe je Zo! Gelukkig heeft Robert nog altijd veel succes met All You Need is Love, dat nu 30 jaar bestaat. In Jinek blikte de presentator terug. Volgens Robert is AYNIL door de jaren heen enorm veel veranderd, maar is de kern nog altijd hetzelfde: de authenticiteit van de liefde.

Huilen door All You Need is Love

Bij Jinek waren verschillende oud-deelnemers van het programma, waaronder Chantal. Zij trouwde in All You Need is Love met de ernstig zieke Rinus, en het stel ging samen op huwelijksreis naar Venetië. Tijdens de beelden hield Eva het niet droog: ‘Ik had hier nog zó op geoefend!’ Gelukkig kreeg ze steun van Robert: ‘Ach, ik krijg het nu ook weer, hoor.’

Kijkers van Jinek zaten massaal mee te grienen!

Robert ten Brink had op de valreep nog goed nieuws: ook dit jaar is er weer een All You Need is Love-kerstspecial, en er is nog tijd om je hiervoor aan te melden. ‘Iedereen is welkom!’

Je ziet Jinek elke werkdag op RTL4, rond 22:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder