Robert ten Brink, All You Need is Love

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert ten Brink, All You Need is Love

De 7 emotioneelste momenten van All You Need is Love

|
|

Laatste update:

Heb je genoeg zakdoekjes in huis? Vanavond begint namelijk weer een nieuw seizoen van All You Need is Love en daar zitten vast weer behoorlijk wat emotionele momenten tussen. Om alvast in de stemming te komen, hebben we 7 prachtige fragmenten voor je verzameld.

Benieuwd hoe de kandidaten van All You Need is Love worden geselecteerd? Wij zochten het voor je uit

1. Boodschap van overleden vader

Dit emotionele moment zou zo een scène uit de sequel van de film P.S. I Love You kunnen zijn! De vader van Elise (en man van moeder Nina) heeft kort voor zijn overlijden een brief geschreven aan All You Need is Love… zonder medeweten van zijn vrouw en dochter. Hoewel de inhoud van de brief voor de kijker geheim blijft, volgt er wel een tranen trekkend optreden van Trijntje Oosterhuis. Wij leven – zelfs al komt het fragment uit 2014 – nog even helemaal mee met deze moeder en dochter.

2. Miracle uit Nieuw-Zeeland

We kunnen er niets aandoen, maar fragmenten met ouders die hun kind moeten missen, werken automatisch op onze traanbuis. In dit korte fragment, dat we op Facebook vonden, wordt er al aangekondigd dat de grootste wens van zijn vrouw Simone is dat haar man zijn dochter weer ziet. Wat we dan niet hadden verwacht, is dat er een klein lief meisje in een groen jurkje de deur doorkomt. En dan heeft ze ook nog eens de naam Miracle! Hoe bijzonder.

3. Stoere politieagent

Politieagenten hebben nu eenmaal het imago groot en sterk te zijn. Ze beschermen ons tegen het kwaad, maar ook dit blijven mensen. Zo zien we in het volgende fragment. De agent in dit filmpje moet zijn gezin met twee jonge kinderen al tijden missen, omdat hij maar geen visum krijgt voor Australië. Maar gelukkig is daar Robert ten Brink en hij brengt het jonge gezin voor de kerst samen! Het filmpje komt al uit 2014 en inmiddels woont het gezin daadwerkelijk samen in Australië. Eind goed, al goed.

4. De kerstman ontmoeten

Kerst en All You Need is Love zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedere kerstavond smullen we weer van al de herenigingen. En daar zitten nog weleens bijzondere momenten tussen, zo ook met de kleine Ismael. Het jongetje, dat behandelt wordt/werd voor leukemie, heeft maar één wens: de kerstman ontmoeten. Ze reizen af naar Lapland om dat mogelijk te maken, maar daar staat de familie nog iets groots te wachten: zijn vader, die hij al twee jaar niet heeft gezien, staat plotseling weer voor zijn neus. Lief!

5. De overgeslagen Maureen

Dit fragment mag dan uit 2018 komen, maar staat nog altijd op vele netvliezen gebrand. Dit was misschien wel de enige keer dat All You Need is Love de plank volledig missloeg. Normaal laat het programma al kandidaten in spanning wachten totdat hun grote liefde de deur doorkomt, maar dan worden ze alsnog tijdens de aftiteling verrast. Bij Maureen was dit echter niet het geval en massaal leefden we met haar mee! Pas toen ze vol in tranen achter de schermen haar liefde wilde bellen, stond hij plots tóch voor haar neus. De ‘overgeslagen’ Maureen die er nog even flink pissig over is geweest, woont inmiddels met haar Liam in Nieuw-Zeeland.

6. Heftige reünie

Het gezin van Ria staat nietsvermoedend eitjes te bakken voor het ontbijt, als Robert plots in het huis in Canada komt binnenvallen met een bijzondere boodschap: José staat samen met haar zoons Rik en Bas voor de deur! Twee jaar daarvoor overleed Josés man tijdens een familiebezoek in Canada aan zijn zus Ria. Na twee heftige jaren voor beide families wil José dit nu samen met haar zoons (die hun vader moeten missen) een plekje komen geven. Een emotioneel moment volgt! 

7. Net bevallen

Vol in de poepluiers, de bevallingstranen en de voedingen, wordt de pasgeboren moeder Joyce verrast door Robert. Zelf heeft ze er alles aangedaan om de vader uit Egypte bij de bevalling aanwezig te laten zijn, maar dat is niet gelukt. Robert komt dan zo vlak voor de kerst met een heuse verrassing: hij is er - een aantal dagen daarna - wel! En dan kan een heuse ontmoeting tussen vader en kind natuurlijk niet ontbreken. Het hele fragment zien? De Kerstspecial van 2019 staat op Videoland net als tal van andere series.

Het nieuwe seizoen All You Need is Love is vanaf zaterdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Lees verder