Ben Affleck als Batman in Justice League

Veronica Superguide logo
Ben Affleck als Batman in Justice League

Epische nieuwe beelden in eerste trailer Zack Snyder's Justice League

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ruim driekwart jaar na de officiële aankondiging van Zack Snyder's Justice League is er dan nu eindelijk een eerste, echte trailer van de langverwachte, alternatieve versie van DC's superheldenfilm.

De vier uur durende film, die volgende maand naar HBO Max komt, is de versie zoals de oorspronkelijke regisseur van Justice League, Zack Snyder, 'm had bedoeld. De versie die wij uiteindelijk in 2017 in de bios zagen, overgenomen door Joss Whedon, was slechts een fractie van wat Zack al had geschoten en had een héle ander vibe. Zack verliet de productie na de zelfmoord van zijn dochter Autumn.

We hebben een podcast met kijktips!

De Snyder Cut

De jaren na Justice League's oorspronkelijke release, ontstond er een 'release the Snyder cut'-beweging die steeds maar meer viral ging. Uiteindelijk gaf studio Warner Bros. Zack alsnog de kans om zijn versie uit te brengen en hij mocht zelfs nog een aantal minuten aan extra beelden schieten! 

De eerste trailer

De eerste volledige trailer showt een groot deel van de nooit-vertoonde beelden. Naast alle hoofdrolspelers uit Justice League, Ben Affleck, Ray Fisher, Ezra Miller, Gal Gadot én Henry Cavill, maakt ook Jared Leto's Joker zijn opwachting. De film belooft ons meer te laten zien van de geschiedenis van opper-bad guy Darkseid en dat is slechts een van de vele dingen die déze versie anders gaat doen. Kijk en geniet:

Lees verder