What If...?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
What If...?

Marvel gooit de Multiverse helemaal open met eerste trailer What If...?

|
|

Laatste update:

Holy shit! T'Challa als Star-Lord, Peggy Carter als Captain America en een evil Doctor Strange: Marvel dropte zojuist de eerste trailer voor de nieuwe Disney+ serie What If...? en die moet elke MCU-fan nu meteen zien!

Marvel Studios duikt vol in de multiverse met What If...?, een gelikte animatieserie waarin we alternatieve versies van bekende verhalen te zien krijgen. De trailer hieronder geeft een perfecte introductie en deze interessante 'wat als?'-wereld.

Win het weekend van je dromen!

De What If...? verhalen

Wat als niet Steve Rogers tijdens de Tweede Wereldoorlog was geïnjecteerd met het supersoldatenserum, maar Peggy Carter? Dat is waar één aflevering om gaat draaien. Een andere draait om de vraag 'Wat als T’Challa was uitgegroeid tot de leider van de Guardians of the Galaxy?' - en hierin horen we de overleden Chadwick Boseman, die voor zijn dood gelukkig nog zijn voice-werk voor deze serie kon afronden.

Marvel-supercast

De verhalen, met onder meer ook een Zombie-aflevering, krijgen ondersteuning van de Marvel-A-listers. Die spraken de stemmen in van hun MCU-personages - die we nu dus in een hele andere realiteit zien. Denk naast Chadwick ook aan Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Michael Douglas, Karen Gillan, Hayley Atwell, *haalt adem*, Josh Brolin, Paul Rudd en nog heel veel anderen. Jeffrey Wright zal de rol spelen van The Watcher, de verteller in deze serie die ervoor gaat zorgen dat het toch een beetje als een geheel voelt.

What If...? is vanaf 11 augustus te zien op Disney+. Lees hier alles dat je moet weten over What If...?.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder