Chadwick Boseman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chadwick Boseman

Chadwick Boseman toch nog één keer te horen als Black Panther

|
|

Laatste update:

De eerder dit jaar overleden Black Panther-acteur Chadwick Boseman, wiens allerlaatste film nu op Netflix staat, keert postuum toch nog een keer terug als T'Challa, aka Black Panther.

Dat bevestigde Kevin Feige, mastermind achter het MCU, in de meest recente editie van Emmy Magazine. Het gaat om afleveringen voor de aankomende Disney+ serie What If?

Chadwick Boseman in What If?

In de animatieserie What If? zien we bekende MCU-scenario's, maar dan met een grote twist. Wat als Peggy Carter het super soldier-serum kreeg en niet Steve Rogers? Dat is één van de verhaallijnen. Chadwick sprak T'Challa's stem in. "He came in about four times and recorded numerous episodes. In hindsight, it's very moving", onthulde Feige. 

Hoe dan?

Zien we T'Challa weer als Black Panther? Nou, nee, dat niet. We weten dat hij in What If? de nieuwe Star-Lord wordt in plaats van Peter Quill. Yondu neemt hém mee en dus niet de jonge Peter. Wat zou er met hem gebeuren?Een eerste trailer is ook al uitgebracht, die check je hieronder. Overigens is en blijft Chadwick voor altijd T'Challa in de live-action-MCU. Misschien komt er een nieuwe 'Black Panther', maar T'Challa wordt nooit in ieder geval nooit gerecast.

What If? komt in de zomer van 2021 naar Disney+.

Lees verder