Dionne Stax in haar laatste NOS Journaal op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dionne Stax in haar laatste NOS Journaal op NPO 1

Dionne Stax vecht tegen de tranen in laatste NOS Journaal

|
|

Laatste update:

NOS-icoon Dionne Stax nam zojuist afscheid van haar zo geliefde omroep: ze vocht tegen de tranen in haar aller-allerlaatste Journaal-uitzending op NPO 1. 

In het 18:00-Journaal van vrijdag nam Dionne richting het einde van haar laatste uitzending het woord. "12 jaar geleden kwam ik binnen als stagiaire en zo meteen verlaat ik hier de studio met veel mooie herinneringen, lessen en ervaringen", zo begint ze haar slotwoord. Ze bedankt - terwijl ze haar tranen in bedwang probeert te houden - werkelijk iedereen: van cameramannen tot visagisten, en van redacteuren tot uiteraard de kijker. De afscheidsspeech van Dionne Stax: 

Dionne Stax naar AVROTROS

Ze verruilt NOS voor AVROTROS. Iets waar Caroline Tensen hoogst verbaasd op reageerde. Waarom? Ze wist niet dat Dionne 'haar' programma DNA Onbekend gaat overnemen

Met Humberto op de radio?

Ook zal ze vanaf 1 januari 2020 samen met Toine van Peperstraten een nieuw doordeweeks radioprogramma gaan presenteren op NPO Radio 1. Er was zelfs even spraken van een opmerkelijke nieuwe collega voor Dionne: niemand minder dan haar ex-minnaar Humberto Tan zou zich óók bij dat radioprogramma voegen. Dit blijft vooralsnog bij een gerucht. Twitter stroomt momenteel over met bedroefde reacties en steunbetuigingen. Een kleine greep uit de comments: 

Benieuwd wanneer je Dionne voor het eerst bij AVROTROS gaat zien? Ze is daar vanaf oktober 2019 officieel in dienst!

Lees verder