'Game of Thrones-actrice Emilia Clarke scoort rol in Secret Invasion'

Door Redactie
Emilia Clarke, Secret Invasion

De Disney+-reeks Secret Invasion krijgt steeds meer vorm. Nog geen 24 uur geleden schreven we dat The Crown-koningin Olivia Colman een rol heeft gescoord, en daar komt nu nog iemand bij: Emilia Clarke! 

Entertainmentwebsite Variety meldt dat de Game of Thrones-actrice bezig is met de laatste onderhandelingen om zich aan te sluiten bij deze Marvel-titel. Hoe leuk is dat?

Bijzondere Marvel-serie

In de komische serie van Disney+ kruisen de werelden van MCU-personage Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Skrull Talos (Ben Mendelsohn) elkaar. Alleen de vraag is: Wat gebeurt er als deze twee elkaar voor het eerst ontmoeten in de wereld van Captain Marvel? Dat blijft voorlopig de vraag! Verdere plotdetails worden namelijk geheim gehouden. Het is dus ook niet duidelijk wat Emilia precies gaat doen.

Naast Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn zijn Olivia Coleman en Kingsley Benadir al verzekerd van een rol. 

Emilia's carrière

Het wordt Emilia's eerste MCU-titel, maar ze doet zeker niet onder voor haar collega's. Met rollen in Game of Thrones, Last Christmas, Me Before You en Solo: A Star Wars Story scoorde de Britse actrice onder meer vier Emmy-nominaties, een BAFTA Award voor 'Britse artiest van het jaar' en werd ze genoteerd als een van Time's 100 Most Influential People! Ze is dus zeker iemand om rekening mee te houden.

Aangezien de releasedatum van Captain Marvel 2 op eind 2022 staat, verwachten we Secret Invasion op zijn vroegst begin volgend jaar.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.