Emilia Clarke ‘opgelucht’ na mislukken Terminator: Genisys

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emilia Clarke ‘opgelucht’ na mislukken Terminator: Genisys

Emilia Clarke ‘opgelucht’ na mislukken Terminator: Genisys

|
|

Laatste update:

Emilia Clarke, nu zien in Solo: A Star Wars Story en over een tijdje weer in Game Of Thrones, was blij dat Terminator: Genisys flopte. De opnames waren volgens haar zó vervelend dat niemand zin had in een vervolg!

Clarke zei dit in een interview met Vanity Fair. Volgens de actrice werd de noodlottige reboot van Fantastic Four (2015) in de buurt gefilmd. De superheldenfilm ging ook niet echt lekker, maar Terminator: Genisys was een échte ramp. Volgens Clarke hadden mensen van de Fantastic Four-crew jasjes laten bedrukken met de kreet: ‘Gelukkig werken we niet aan Terminator.’!

Never again!

Fantastic Four flopte uiteindelijk een stuk harder dan Genisys, maar de sfeer was volgens Clarke verschrikkelijk op de set. Regisseur Alan Taylor (The Sopranos, Rome, Game Of Thrones) ging volledig onderdoor aan de opnames. Volgens Clarke herkende ze de regisseur, waarmee ze werkte aan Game Of Thrones, niet meer terug. ‘Hij had het niet naar zijn zin. Eigenlijk had helemaal niemand het naar zijn zin.’

Dat Genisys geen succes werd, was voor Clarke reden tot opluchting: een sequel zat er niet in. In 2016 beantwoordde de actrice de vraag of ze ooit nog in een Terminator-film wilde spelen koeltjes: ‘Nee.’

Terminator 3.0

Hoewel Terminator: Genisys veel geld in het laatje bracht (440 miljoen dollar), draaide de film toch verlies door het hoge productie- en marketingbudget. Genisys had de eerste film in een nieuwe Terminator-trilogie moeten worden. De opvolgers werden door het verlies echter uitgesteld en later geannuleerd.

Dit gaf James Cameron de mogelijkheid om de reeks over killer-robots uit de toekomst nieuw leven in te blazen. Onder regie van Tim Miller (Deadpool) zien we Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton in 2019 weer terug als de T-800 en Sarah Connor.

Het is de bedoeling dat deze oude rotten het stokje in de Terminator-reboot doorgeven aan de volgende generatie. De nieuwe cast bestaat voor een groot deel uit latino-acteurs als Gabriel Luna(Agents of SHIELD), Diego Boneta (Scream Queens) en de Colombiaanse actrice Natalia Reyes en MacKenzie Davis (The Martian, Blade Runner 2049).

De opnames van de nieuwe Terminator gaan deze zomer van start. Daar was nog even twijfel over nadat Arnie eerder dit jaar met spoed een operatie onderging.

Lees verder