Dit is de nieuwe Terminator!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de nieuwe Terminator!

Dit is de nieuwe Terminator!

|
|

Laatste update:

De nieuwe Terminator-film heeft een... nieuwe Terminator! Wil je weten met wie Arnold Schwarzenegger het in ‘Terminator 6’ aan de stok krijgt?

De Terminator-films draaien om gevaarlijke robots die terug in de tijd worden gestuurd om (toekomstige) verzetsstrijders om zeep te helpen. Door de jaren heen stuurde Skynet o.a. een T800 (Schwarzenegger), de T1000 (Robert Patrick) en een T-X (Kristanna Loken). 

Spookrijder

Welk nummer de nieuwste moordrobot heeft is nog niet duidelijk, maar wél wie hem speelt: Gabriel Luna! Luna ken je misschien als Robbie Reyes (Ghost Rider) in Agents of SHIELD. Daarnaast speelde hij de hoofdrol in de serie Matador en een bijrol in True Detective.

De cast is inmiddels uitgebreid met Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), die een soldaat uit de toekomst speelt. Een hoofdrol is er voor de Colombiaanse actrice Natalia Reyes; haar personage Dani raakt onbedoeld betrokken bij de strijd tussen mens en machine. De Mexicaanse acteur Diego Boneta (Scream Queens) speelt haar broer.

¡Vamos!

Eerder werd al bekend dat Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton ook terugkeren, als de T800-robot en Sarah Connor. Het lijkt er wel op dat hun rollen niet erg groot zijn. Volgens Terminator-bedenker James Cameron geeft de oude garde het stukje in de nieuwe film door aan de nieuwe generatie helden en schurken.

Terminator 6 (titel nog onbekend) staat gepland voor november 2019. De opnames beginnen deze zomer in Spanje en Boedapest, de hoofdstad van Hongarije.

Lees verder