He’s back! Nieuwe Terminator-film wordt van de zomer opgenomen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
He’s back! Nieuwe Terminator-film wordt van de zomer opgenomen

He’s back! Nieuwe Terminator-film wordt van de zomer opgenomen

|
|

Laatste update:

De opnames van de zesde Terminator-film gaan bijna van start! Volgens een Arnold Schwarzenegger-fansite heeft de Oostenrijker erg veel zin om de huid van een T-800 te spelen.

Tegenover TheArnoldFans verklaarde Schwarzenegger veel vertrouwen te hebben in de nieuwste Terminator-film. De acteur meldde daarnaast dat de opnames in juni beginnen, en duren tot en met oktober. Er wordt gefilmd in Spanje en in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

In ‘Terminator 6’ (een officiële titel is er nog niet) speelt Arnold Schwarzenegger weer een bijna onverwoestbare T-800-killerrobot. Daarnaast keert Linda Hamilton terug als de stoere heldin Sarah Connor. Het duo krijgt te maken met een levensgevaarlijke robot uit de toekomst. 

Soft reboot

James Cameron, die dit deel niet regisseert maar als producer optreedt, meldt dat tijdreizen nog steeds centraal staat in de film. De nieuwe heldin in het Terminator-universum wordt een jonge vrouw, maar wie haar speelt is nog niet bekend. Daarnaast zien we volgens Cameron ‘nog meer bekende gezichten’. De sequel/reboot wordt geregisseerd door Tim Miller, bekend van Deadpool.

De film zal alle delen na Terminator 2: Judgment Day negeren, en is dus een ‘puur’ vervolg op de actiekraker uit 1991. Waarschijnlijk is Terminator 6 ook de laatste keer dat Schwarzenegger (inmiddels ook alweer 70) en Hamilton te zien zijn in de reeks. Het zesde deel introduceert een paar nieuwe hoofdrolspelers die het stokje overnemen van de oude garde. Terminator 6 is óók de aftrap van een nieuwe trilogie.

Terminator 6 verschijnt 25 juli 2019 in de bioscoop.

Lees verder