'James Cameron en Tim Miller maken Terminator 6'

Door Redactie
'James Cameron en Tim Miller maken Terminator 6'

Hij is terug: James Cameron gaat een grote rol spelen in het maken van de film Terminator 6. Hij zou Tim Miller hebben uitgenodigd voor de regie.

James Cameron

James Cameron, maker van blockbusters als Titanic en Avatar, regisseerde Terminator en Terminator 2, maar hield zich daarna niet meer bezig met de franchise. Toen in 2015 Terminator: Genisys uitkwam, sprak hij zich wel uit. Hij noemde de film een 'waardige opvolger' en betitelde hem als 'het echte derde deel' in de franchise.

Terminator: Genisys

Cameron mag dan lovend zijn geweest, de film deed het bij de fans nog steeds niet echt goed. Het verheugen op nog een film - Genisys werd aangekondigd als eerste deel van een nieuwe Terminator-trilogie - bleef bij veel mensen dan ook uit.

Terminator 6

Met het nieuws dat Cameron zich met Terminator 6 gaat bezighouden, komt daar waarschijnlijk verandering in. Wat zijn rol precies gaat zijn is nog niet officieel bekend, maar de kans is groot dat hij producer of executive producer wordt. Voor de regie zou hij niemand minder dan Tim Miller (Deadpool) hebben aangetrokken. Wij wachten met smart op bevestiging.