Nieuwe Terminator-film uitgesteld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe Terminator-film uitgesteld

Nieuwe Terminator-film uitgesteld

|
|

Laatste update:

Het werk aan de nieuwe The Terminator-film is nog niet begonnen, maar hij is al uitgesteld!

De nieuwe Terminator-film, die in juli 2019 zou verschijnen, is door Fox een paar maanden verplaatst. De film, met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton, komt nu in november 2019 uit.

‘Terminator 6’, bij gebrek aan een officiële titel, betekent de terugkeer van James Cameron in de reeks. Cameron regisseert de film niet, dat doet Deadpool-regisseur Tim Miller, maar hij is wel nauw bij de ontwikkeling betrokken. De nieuwe film gaat verder na Terminator 2: Judgment Day en negeert de gebeurtenissen uit Terminator: Rise Of The Machines, Salvation en Genisys. Er wordt wel gesproken van een ‘soft reboot’: door de verschillende tijdlijnen uit de films hoeft dit ook geen probleem te zijn.

The New Mutants

Het uitstel stond al langer in de planning. De actie heeft volgens ingewijden niets te maken met de gezondheid van Arnold Schwarzenegger. De acteur onderging recent een spoedopenhartoperatie.

Waarom de film precies is uitgesteld, is nog niet duidelijk. Wel weten we dat Fox, dat de internationale rechten op de nieuwe film heeft, de X-Men-spinoff The New Mutants verplaatste van februari 2019, naar 1 augustus van dat jaar. Mogelijk wil men de twee films elkaar niet laten bijten.

De nieuwe releasedatum is overigens erg ambitieus! In november 2019 moet The Terminator concurreren met Frozen 2 en de 25ste James Bond-film.

Lees verder