• Nieuws

Arnold Schwarzenegger met spoed geopereerd

Arnold Schwarzenegger met spoed geopereerd

Acteur Arnold Schwarzenegger is opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Naar verluidt onderging de filmster een spoedopenhartoperatie; zijn toestand zou ‘stabiel’ zijn.

Schwarzenegger (70) bezocht op donderdag het Cedars-Sinai Medical Center. De oud-gouverneur van Californië zou een geplande hartklep via kijkoperatie ondergaan. Tijdens de ingreep ging het mis, waarna de artsen besloten tot een spoedopenhartoperatie.

Deze (zware) ingreep duurde meerdere uren, Schwarzenegger verblijft momenteel nog steeds in het ziekenhuis. Volgens de Amerikaanse gossip-site TMZ is de toestand van de acteur ‘stabiel’.

The Terminator

Arnold Schwarzenegger lijdt al langere tijd aan hartproblemen. De geboren Oostenrijker werd geboren met twee slippen in zijn aortaklep, in plaats van de gebruikelijke drie. In 1997 liet de acteur daarom zijn aortaklep vervangen.

De acteur heeft momenteel verschillende projecten in de planning staan. De opnames van de nieuwe Terminator-film (2019) beginnen komende zomer. Daarnaast produceert Schwarzenegger binnenkort de serie Outrider voor Amazon. Hopelijk herstelt Arnie vlug!