Oud-medewerkers halen uit naar Ellen DeGeneres

Door Redactie
Ellen DeGeneres, onder vuur

Ellen DeGeneres lijkt het altijd goed te kunnen vinden met al haar gasten (zoals met K.J. Apa), maar haar werknemers zijn niet zo over haar te spreken. Ze zou een tiran zijn op de werkvloer! 

De Amerikaanse komiek Kevin T. Porter is de eerste die uithaalt naar Ellen. "Op dit moment hebben we een beetje vriendelijkheid nodig. Datgene waar Ellen DeGeneres het altijd over heeft. Volgens de geruchten is ze ook nog eens een van de gemeenste mensen tef wereld. Reageer hierop met de meest bizarre verhalen die je hebt gehoord." En daar wordt massaal gehoor aan gegeven.

Kauwgom kauwen

Zo onthult een bekende schrijver van het programma het volgende: "Ze heeft een gevoelige neus, dus iedereen moet kauwgom uit een kom pakken voor haar kantoor als je met haar gaat praten. Als ze vindt dat je die dag niet zo lekker ruikt, moet je naar huis gaan en douchen." En dat is niet de enige onthulling die hij doet. "Een nieuw personeelslid werd verteld dat ze iedere dag iemand anders kiest om echt te haten. Het is niet jouw fout, neem je verlies maar gewoon een dag en dan zal ze morgen tegen iemand anders gemeen zijn." Lees hieronder nog meer reacties.

Nikkie de Jager

Deze bijzondere onthullingen komen niet helemaal uit de lucht vallen. Nikkie de Jager (NikkieTutorials) mocht eerder dit jaar aanschuiven bij de talkshowhost om te praten over haar coming-out. We dachten wel dat zij razend enthousiast zou zijn, maar niets bleek minder waar. Bij De Wereld Draait Door gaf ze aan dat ze het persoonlijke contact miste, iets wat ze wel bij de Nederlandse talkshows heeft.